A avut loc întâlnirea preliminară cu voluntarii Purcari Wine Run

 

IMG_9272Pe 30 august, sub supravegherea managerilor de proiect ai organizației Sporter, Ecaterina Corolenco și Olga Iurco, a avut loc întâlnirea cu voluntarii Purcari Wine Run.  

Întâlnirea s-a desfășurat la biroul organizației Sporter, unde și au fost repartizate responsabilitățile voluntarilor pentru diferite puncte de-a lungul întregului traseu, iar fiecare voluntar a fost instruit în mod obligatoriu.

IMG_9269

În ziua cursei prin podgorii, la eveniment vor participa 25 de voluntari de încredere, selectați dintr-un număr de 85 aplicanți. Ei vor participa la organizarea evenimentului și vor asigura ordinea, pentru ca totul să se desfășoare la cel mai înalt nivel.

Fiecărui voluntar i-au fost repartizate anumite zone, pe care aceștia le vor monitoriza până la sfârșitul evenimentului.

Vă reamintim că Purcari Wine Run va avea loc foarte curând!  Pe 3 septembrie 2017, toți sportivii amatori și profesioniști, care sunt interesați de eveniment, pot participa la această fascinantă cursă pe teren accidentat.

IMG_9289