Aqua unIQa Sport – apa oficială a cursei Purcari Wine Run

23134

Compania Gelibert a devenit partener al cursei Purcari Wine Run, iar produsul fabricat de companie, Aqua unIQa Sport, a devenit apa oficială a cursei Purcari Wine Run.

Compania Gelibert a fost fondată în anul 2000 de către Vasile Bejenari. Ziua inaugurării a fost marcată prin livrarea primului camion cu apă, destinatarul fiind compania din Florești. Gelibert a fost printre primele companii din Republica Moldova, care au lansat producerea băuturilor nealcoolice în butelii de plastic.

Aqua unIQa Sport este apa potabilă necarbogazoasă, care trece prin 10 etape de prelucrare. Aqua unIQa Sport este unica apă potabilă cu capac sportive, accesibilă în ambalaje de 0,75 l, în următorul sortiment: iodată şi cu suc de lămâie.

Reamintim că evenimentul Purcari Wine Run va avea loc pe 3 septembrie 2017. La cursă vor putea participa 300 de atleți, atât amatori, cât şi profesioniști, care s-au înregistrat în prealabil şi au achitat taxa de participare pe site-ul purcari.winerun.md.

Înscrierea va continua până la 3 septembrie 2017 (inclusiv). La atingerea limitei de participare, recepționarea cererilor va fi stopată.