Chateau Purcari – coorganizator al cursei Purcari Wine Run 2017

events_chateau_1024x1024

Vinăria Purcari este coorganizatorul primei curse oficiale “Purcari Wine Run” prin podgoriile de la Purcari. Chateau Purcari oferă locația pentru desfășurarea cursei, puncte de alimentare cu vin și fructe, o excursie prin complexul vinicol și o degustare de vin.

În acest an, Chateau Purcari aniversează 190 ani de la fondare. Timp de aproape două secole, din momentul înființării sale în 1827, Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar și valorile sale. 190 de ani, plini de vinuri minunate și istorii de succes. 190 de ani de muncă asiduă, pentru a se perfecționa continuu.

img208_1024x1024

Este de menționat faptul, că în cinstea aniversării jubileului, Poșta Moldovei a emis cartea poștală „Vinăria Purcari (1827). 190 de ani de la fondare” într-un tiraj limitat de 2000 exemplare. Cartea poștală este de găsit la orice filială a Poștei Moldovei, iar prețul ei constituie 4 lei.

Mai multe informații despre Purcari găsiți în articolul “Istoria Vinăriei Purcari”.

Reamintim, că înscrierea la cursa Purcari Wine Run continuă! Sportivii amatori, care doresc să participe la prima cursă oficială de 10 km prin podgoriile de la Purcari, se pot înscrie și achita taxa de participare online.

Numărul pachetelor de start Purcari Wine Run este limitat! La cursă pot participa doar 300 de persoane!