Despre Purcari Wine Run

Purcari Wine Run – este o sursă unică de tip trail, pe cel mai mare teritoriu vinicol din Moldova- Chateau Purcari, organizat de Sporter.md, pe distanța de 10 km.

IMG_8462

Vă așteaptă reliefuri frumoase, la diverse înălțimi, terenuri imprevizibile, și multă viță-de-vie.

IMG_8389

La fiecare 2 kilometri vor fi amenajate pit- stopuri, denumite în cinstea celor mai faimoase soiuri de vin: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose, unde alergătorii vor purtea să se alimenteze cu fructe, să se hidrateze cu apă și desigur să deguteze diverse soiuri de vin.

IMG_4212 копия

Cursa se desfăşoară cu scopul de a populariza alergările de tip trail, cât și a faimoaselor vițe-de-vie din Chateau Purcari, promovarea stilul sănătos de viaţă.

Cursa va avea loc pe 2 septembrie 2018.

Startul – 10:00

Toţi doritorii, sportivii amatori şi profesionişti, vor putea participa la cursă după înregistrarea preventivă pe site-ul www.purcari.winerun.md

Pentru a participa la cursă, alergătorilor li se oferă 2 tipuri de pachete:

  • Pachet Standard (include o medalie, un rucsac, un maiou oficial, numărul de participare, cipul de cronomentrare)
  • Pachet Standard + degustarea vunurilor și un prînz inclus.

Preţul pachetului Standard- 300 lei

Preţul pachetului Standard + degustare- 600 lei

Sunt admişi la cursă toţi doritorii alergători amatori și profesioniști. Participanţii competiţiilor trebuie să cunoască statutul Regulamentului dat.

IMG_4599

În luna august 2016 Sporter a organizat o cursă de test prin vițele-de-vie din Purcari, în care au luat parte mai mult de 200 de alergători amatori.

Cum s-a desfășurat prima cursă prin Purcari Wine Run poți vedea aici.