Sporter mulțumește partenerii Purcari Wine Run

Pe 3 septembrie a avut loc Purcari Wine Run – cursa unică pe teren accidentat, care s-a petrecut prin podgoriile Chateau Purcari, organizată de organizația obștească sportivă Sporter.

Organizarea acestei curse ar fi imposibilă fără susținerea partenerilor Sporter, și anume: coorganizatorul Chateau Purcari, compania Hyundai, furnizorul de apă potabilă Aqua unIQa, magazinul Puma și, de asemenea, fitness clubul MaxFitness.

batch_IMG_6132

Pe lângă faptul că Chateau Purcari a pus la dispoziția alergătorilor teritoriul său, au mai fost amenajate și zone de odihnă pentru participanți, unde aceștia au putut gusta din producția vinăriei. Mai mult, câștigătorii cursei au primit în calitate de premii sorturi valoroase de vin de la Chateau Purcari.

batch_IMG_6487

Compania Hyundai, care susține evenimentele Sporter de mult timp, de data aceasta a dat startul cursei cu ajutorul automobilului său. Pe segmentul ce separă startul și podgoriile, automobilul Hyundai Tucson, condus de specialistul companiei, a jucat rolul de pace-car, care reținea alergătorii.

batch_IMG_6642

Compania aqua unIQa a oferit o cantitate nelimitată de apă potabilă, care a fost repartizată de-a lungul întregului traseu și a salvat participanții de necesitatea de a duce cu sine o sursă de apă proprie.

batch_IMG_6324

MaxFitness a oferit câștigătorilor abonamente pentru antrenamente în sala sa de fitness, pentru ca sportivii să-și poată menține în continuare forma fizică excelentă.

batch_IMG_7320

De asemenea, câștigătorii cursei au primit cadou certificate de la renumitul producător de haine sportive Puma pe toată producția brand-ului.

Organizatorii mulțumesc încă o dată partenerii Purcari Wine Run și speră în continuare la o colaborare fructuoasă și reciproc avantajoasă.