• Română
    • Русский
    • English

Despre Purcari Wine Run

Purcari Wine Run – este o sursă unică de tip trail, pe cel mai mare teritoriu vinicol din Moldova- Chateau Purcari, organizat de Sporter.md, pe distanța de 10 km.

Vă așteaptă reliefuri frumoase, la diverse înălțimi, terenuri imprevizibile, și multă viță-de-vie.

La fiecare 2 kilometri vor fi amenajate pit- stopuri, denumite în cinstea celor mai faimoase soiuri de vin: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose, unde alergătorii vor purtea să se alimenteze cu fructe, să se hidrateze cu apă și desigur să deguteze diverse soiuri de vin.

Cursa se desfăşoară cu scopul de a populariza alergările de tip trail, cât și a faimoaselor vițe-de-vie din Chateau Purcari, promovarea stilul sănătos de viaţă.

Cursa va avea loc pe 2 septembrie 2018.

Startul – 10:00

Toţi doritorii, sportivii amatori şi profesionişti, vor putea participa la cursă după înregistrarea preventivă pe site-ul www.purcari.winerun.md

Pentru a participa la cursă, alergătorilor li se oferă 2 tipuri de pachete:

  • Pachet Standard (include o medalie, un rucsac, un maiou oficial, numărul de participare, cipul de cronomentrare)
  • Pachet Standard + degustarea vunurilor și un prînz inclus.

Preţul pachetului Standard- 300 lei

Preţul pachetului Standard + degustare- 500 lei

Sunt admişi la cursă toţi doritorii alergători amatori și profesioniști. Participanţii competiţiilor trebuie să cunoască statutul Regulamentului dat.

În luna august 2016 Sporter a organizat o cursă de test prin vițele-de-vie din Purcari, în care au luat parte mai mult de 200 de alergători amatori.

Cum s-a desfășurat prima cursă prin Purcari Wine Run poți vedea aici.