• Română
    • Русский
    • English

Purcari Camping

Pe 25 august, În cadrul celei de-a doua ediții oficiale a cursei de alergare „Purcari Wine Run 2019, în zona viticolă Chateau Purcari vor fi organizate diverse seminare și master-class-uri, precum și un camping.

 Prețul pachetul este de 500 de lei:

Purcari Camping include: 

- cazarea în cort, 

- participarea la seminar, 

- excursia și degustarea, 

- mămăliga-party 

- micul dejun.Excursia prin beciurile Chateau Purcari va fi organizată și desfășurată de un ghid profesional, care va face cunoștință oaspeților cu procesul de producție și va povesti despre colecțiile istorice de vin și celelalte “comori” ale Chateau Purcari. Ospeții beciurilor vor afla despre cum se maturizează și se perfecționează vinurile albe și roșii, având posibilitatea de a le degusta.  

 

Și dacă tot a venit vorba despre tradiții, nu se poate fără gustările naționale. Pentru deținătorii pachetului Purcari Camping va fi organizată Mamaliga Party, unde oaspeții vor putea să încerce gustările tradiționale și mai ales regina bucătăriei moldovenești - Mămăliga.

Campingul Purcari va pune la dispoziția vizitatorilor un restaurant, un magazin de firmă, precum și un duș în aer liber și WC.În afară de excursie, pentru participanții la eveniment a fost pregătit și un program sportiv: fondatorii și antrenorii faimoasei școli din Odesa „I love super-sport", au fost invitați să  organizeze special pentru alergătorii amatori seminare și antrenamente de pregătire. Speakerii Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin vor prezenta programul:

- Prezentarea școlii și metodologiei ILSS;

- Care este influența sportului asupra auto dezvoltării și asupra realizării obiectivelor stabilite în viața de zi cu zi;

- Cum să începeți să alergați și să vă bucurați de asta fără să lăsați acest obicei peste un timp;

- Principiile de bază ale unui proces sigur de instruire, recuperare, dezvoltare a forței și a vitezei și a tehnicii de alergare;

- Sfaturi practice privind echiparea;

- Cum să vă pregătiți pentru cursă (și cum să o depășiți cu succes);

Și Iulia Tarasova, campionul Ucrainei la cursele montane, va vorbi despre:

 - Deosebirile cursei de tip trail. Secrete, sfaturi și lifehack-uri de campion.

După pauză, vor fi organizate antrenamente de alergare. Fiecare dintre participanți își va putea alege o lecție în conformitate cu pregătirea fizică pe care o are. Master-class-ul pentru începători va fi condus de Aelita Iurcenko iar pentru profesioniști - campionul Ucrainei Iulia Tarasova a pregătit un master-class cu tema: "Coborâșurile și urcușurile eficiente ale cursei de tip trial".

Atragem atenția asupra faptului că seminarele și master-class-urile vor fi în limba rusă. 

Atenție

Pachetul Purcari Camping NU include:

-  Drumul (se achită suplimentar, prețul pentru transport tur-retur este de 100 lei, rezervarea locurilor în autocar o puteți face aici);

- Prânzul (pe teritoriu este un restaurant unde puteți lua prânzul);

- Participarea la cursa „Purcari Wine Run” 

- Cortul