• Română
    • Русский
    • English

#diez a devenit partener informațional al cursei Purcari Wine Run 2018.

Portalul de știri pentru tineri #diez a devenit partenerul informațional al cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, care va avea loc pe 2 septembrie la vinăria Chateau Purcari.

#diez este un site de știri. Știri pentru tineri.

 #diez este o echipă de tineri reporteri care prezintă știrile echidistant, interesant și fără emoții.

Cititorii #diez sunt tineri energici, tineri pentru care nu există cuvântul „imposibil” și care sunt mereu în căutare de ceva nou, de oportunități și necesitate de informare.

În fiecare zi echipa #diez învață, se dezvoltă și devine mai bună în ceea ce face. Ei vor ca oamenii din jur să devină mai descătușați, deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi.

Vizitatorii nu citesc știrile #diez, ei învață despre lume împreună cu #diez.

Cursa pe drum de țară „Purcari Wine Run 2018” se va desfășura pentru a doua oară. Evenimentul se va desfășura în zona viticolă Chateau Purcari și va dura două zile. Pe 1 septembrie vor fi organizate diferite seminare și master-class-uri, excursii cu degustări, precum și un camping. Pe 2 septembrie va fi organizată cursa de tip trail. Participanții urmează să depășească distanța de 10 km. Cei care doresc să participe la cursa „Purcari Wine Run 2018” pot afla mai multe detalii despre eveniment și se pot înregistra pe site-ul purcari.winerun.md.