• Română
    • Русский
    • English

„Purcari Wine Run” revine!

În data de 2 septembrie, pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari, se va desfășura cea de-a doua ediție a cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018”. Participanții urmează să parcurgă o distanță de 10 km. Înregistrarea deja a fost deschisă, iar numărul participanților este limitat, așa că nu rata șansa!

Participanții pot alege între două pachete de participare:

  • Pachet standard (medalie, rucsac, tricou oficial, numărul participantului, chip-ul de cronometrare);

  • Pachet standard + un prânz și o degustare de vin.

Cei care doresc pur și simplu să viziteze evenimentul și să-și petreacă weekend-ul împreună cu prietenii, pot să-și achite transportul și degustarea pe site-ul purcari.winerun.md.

Traseul cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018” trece printr-un cadru pitoresc înconjurat de podgorii. La fiecare doi kilometri, participanții se vor putea opri la pit-stopurile ce vor purta denumirile celor mai populare soiuri de vin: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose. Acolo, de asemenea, va fi posibil de gustat din fructele proaspete, de potolit setea și de degustat din soiurile de vin.

Noutatea evenimentului sportiv „Purcari Wine Run 2018” va fi campingul, care se va organiza pe 1 septembrie la Chateau Purcari. Participanții pot ajunge la locul de desfășurare a competiției cu autobuzul, care va pleca din Chișinău (Râșcani, în fața Circului) la ora 6:30.

„Purcari Wine Run 2018” este cea de-a doua cursă vinicolă organizată în localitatea Purcari. Primul eveniment „Purcari Wine Run” la care au participat 300 de sportivi amatori și profesioniști, a avut loc în septembrie 2017. Anul acesta, la cursă vor participa 350 de persoane. Startul cursei va fi dat la ora 10:00.

Organizatorii cursei „Purcari Wine Run 2018” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.

Vă puteți înregistra sau afla mai multe detalii pe site-ul: purcari.winerun.md.