• Română
    • Русский
    • English

A mai rămas o singură zi până la Purcari Wine Run 2018

Cea de-a doua ediție oficială a evenimentului sportiv „Purcari Wine Run 2018” va avea loc pe 1 și 2 septembrie, pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari. În cadrul evenimentului se vor organiza diferite seminare și master-class-uri, odihnă la aer curat, degustări de vinuri și de bucate naționale, precum și o cursă de alergare pe podgoria vinăriei.

În prima zi a evenimentului (sâmbătă, 1 septembrie) pentru toți participanții se va organiza Campingul Purcari, în cadrul căruia vor avea loc seminare și master-class-uri din partea sportivilor profesioniști din Ucraina. În plus, pentru participanții la Campingul Purcari se vor organiza excursii la Chateau Purcari, degustări de vinuri și Mămăliga Party. Evenimentul va începe la ora 11.00.

Duminică, 2 septembrie, se va desfășura cursa de alergare de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, la care vor participa 350 de persoane din țară și din străinătate. Participanții urmează să depășească distanța de 10 km. Traseul va trece pe dealurile pitorești înconjurate de podgoria vinăriei. Participanții vor avea ocazia să se oprească la fiecare 2 kilometri, la pit-stop-urile care vor fi numite în cinstea celor mai populare soiuri de vin: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose. Acestea vor fi instalate ca participanții să se poată întări cu fructe, să bea apă și să guste din soiurile de vin. La final, toți participanții vor fi medaliați, iar câștigătorii vor primi și premii de la parteneri. Startul general va fi dat la ora 10:00.

Cursa de tip trail „Purcari Wine Run 2018” se află la cea de-a doua ediție. Organizatorii cursei sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.

Vă așteptam pe 1 septembrie la ora 11.00 și pe 2 septembrie la ora 10.00 la Chateau Purcari (satul Purcari, raionul Ștefan Vodă)

Pentru a afla detalii, dar și pentru a vă înscrie, accesați purcari.winerun.md.