• Română
    • Русский
    • English

Află cele mai interesante lucruri despre Purcari Wine Run 2019 împreună cu #diez

Portalul de știri pentru tineri, #diez, a devenit partener media pentru încă un eveniment sportiv – cursa de alergare Purcari Wine Run 2019. Singura cursă de tip trail se va desfășura la 24 august pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari.

#diez este un portal informațional, unde sunt publicate cele mai relevante știri pentru noua generație. Echipa de redactori tineri și ambițioși știu a prezenta cititorilor informațiile în mod corect, echidistant și captivant.

În fiecare zi, echipa #diez se dezvoltă și devine mai bună în tot ce face, permițând cititorilor să devină mai descătușați, deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici și productivi.

După părerea celor de la #diez, publicul portalului este format din tineri energici, pentru care cuvântul „imposibil” nu există și care sunt mereu în căutarea unor noi oportunități și informații interesante.

Echipa #diez îi invită pe toți să participe la cursa de trail Purcari Wine Run 2019, pentru a depăși împreună 10 km pe teren accidentat și pentru a afla o mulțime de lucruri interesante despre cultura și tradițiile Moldovei!

Reamintim, cursa de trail Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august 2019 prin podgoriile de la Chateau Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească o distanță de 10 km pe teren accidentat. Vă puteți înregistra și afla detaliile cursei pe site-ul oficial al evenimentului purcari.winerun.md.