• Română
    • Русский
    • English

Aqua unIQa - apa oficială Purcari Wine Run

Apa potabilă aqua unIQa continuă să susțină evenimentele sportive organizate de Sporter. De această dată, a devenit apa oficială a competiției de alergare Purcari Wine Run, care este la cea de-a doua ediție în Republica Moldova.

Pe traseul celor 10 km ai cursei Purcari Wine Run Moldova, Aqua UniQa va fi un prieten de nădejde pentru participanți. Aceasta le va oferi alergătorilor o mulțime de beneficii: să-și potolească setea, să se hidrateze, să se răcorească și cel mai important: să-și asigure organismul cu doza zilnică recomandată de iod. 

Un consum zilnic 1,5 – 2,0 L de aqua unIQa Iodată asigură organismul cu 150 micrograme de iod - ceea ce reprezintă doza zilnică recomandată pentru un adult. 

Aqua unIQa este apa potabilă necarbogazoasă, care trece prin 10 etape de prelucrare și este unica apă potabilă cu capac sportiv accesibilă în ambalaje de 0,75 l. 

 

Acum aqua unIQa are un ambalaj absolut nou și deși arată total diferit, componența produsului a rămas la fel de bună și folositoare. 

Purcari Wine Run este o cursă unică de tip trail din Moldova și se va desfășura pe teritoriul vinăriei Chateau Purcari, pe data de 2 septembrie 2018. Distanța cursei este de 10 km.