• Română
    • Русский
    • English

Aqua unIQa - izvor de energie pentru participanții la Purcari Wine Run 2019

Apa potabilă Aqua unIQa continuă să susțină evenimentele sportive organizate de Sporte, iar vara aceasta se va alătura competiției de alergare Purcari Wine Run, care se va desfășura pe 24 august 2019. Pe traseul Purcari Wine Run, Aqua UniQa va fi un prieten de nădejde pentru participanți. Aceștia vor putea să-și potolească setea, să se hidrateze, să se răcorească și, cel mai important, să-și asigure organismul cu doza zilnică recomandată de iod. Un consum zilnic de 1,5 – 2,0 L de aqua unIQa Iodată asigură organismul cu 150 micrograme de iod - ceea ce reprezintă doza zilnică recomandată pentru un adult. 

Compania Gelibert SRL produce băuturi de înaltă calitate pentru piața din Moldova de 19 ani. Apariția unui astfel de produs ca apa de masă Aqua unIQa Iodată s-a datorat faptului că în dieta zilnică predominantă regiunii noastre lipsește iodul - microelement important pentru organismul omului. Compania Gelibert SRL a găsit metoda unică pentru rezolvarea problemei deficitului de iod din alimentația populației din țară, prin lansarea apei cu adăugarea de iod de origine naturală. Apa de masă Aqua UnIQa este o băutură funcțională care hidratează și hrănește organismul cu porția necesară de iod. Importanța și beneficiile acestui produs sunt confirmate de premiile naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului. Producerea băuturilor de calitate a reprezentat o prioritate majoră pentru companie, iar apa iodată Aqua UnIQa - destinația emblematică. 

Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august. La competiție pot participa atât profesioniștii, amatorii cât și începătorii sau simplii iubitori de vin. De asemenea, în acest an, după cursă, vom desfășura Mamaliga Party pentru cei care vor achiziționa pachetul Camping și vor rămâne să petreacă noaptea sub cerul înstelat la Château Purcari.

Pentru a te înregistra sau pentru a afla mai multe informații despre eveniment, accesează: https://purcari.winerun.md/ro/register.