• Română
    • Русский
    • English

Au rămas 50 de locuri libere pentru participare la Purcari Wine Run!

În mai puțin de o lună, în Moldova va începe prima cursă oficială de alergare Purcari Wine Run, la care pot participa doar 300 de persoane. Numărul cererilor de participare aproape au atins limita stabilită, iar la moment au rămas doar 50 de locuri libere. 


Grăbiți-vă să vă înregistrați chiar astăzi la cursa de alergare de 10 km prin podgoriile Purcari, pentru a nu rata șansa de a deveni o parte a acestui eveniment!

Pe 3 septembrie vă așteaptă priveliști frumoase, schimbări de altitudine, teren imprevizibil și mulți struguri. La fiecare doi kilometri vor fi puncte de alimentare denumite în cinstea celor mai populare soiuri de poamă: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose, unde sportivii își vor putea restabili forțele cu fructe, apă și desigur, vin.

Sportivii-amatori care doresc să participe la prima cursă oficială de 10 km prin podgoriile de la Purcari trebuie să efectueze înregistrarea electronică și să achite taxa de participare.

Costul de participare la Purcari Wine Run constituie 300 de lei – “Pachet standart”, și 530 de lei – “Pachet cu degustare”.

Remarcăm că participanții cursei de alergare Purcari Wine Run pot să folosească autobuzul gratuit oferit de Sporter pentru a ajunge la întrecere. Mai multe detalii aflați aici

ÎNREGISTRAREA