• Română
    • Русский
    • English

Ce îi așteaptă pe participanții seminarelor și master-class-urilor de la „Campingul Purcari”?

Sâmbătă, 1 septembrie, în cadrul celei de-a doua curse de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, special pentru participanții „Purcari Camping“, în Moldova vor veni adevărații guru ai curselor profesioniste de alergare - fondatorii și formatorii școlii din Odessa „I love Super-Sport“ - Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin, precum și campioana Ucrainei la cursele montane - Iulia Tarasova. Aceștia vor evolua la seminarele de formare, vor desfășura master-class-uri, iar pe 2 septembrie, vor traversa împreună cu toți participanții cursa de tip trail prin podgoria Chateau Purcari. 

Speakerii Aelita Iurcenco și Alexandru Bajin vor prezenta programul:

- Prezentarea școlii și metodologiei ILSS;

- Care este influența sportului asupra auto dezvoltării și asupra realizării obiectivelor stabilite    în viața de zi cu zi;

- Cum să începeți să alergați și să vă bucurați de asta fără să lăsați acest obicei peste un timp;

- Principiile de bază ale unui proces sigur de instruire, recuperare, dezvoltare a forței și a vitezei și a tehnicii de alergare;

- Sfaturi practice privind echiparea;

- Cum să vă pregătiți pentru cursă (și cum să o depășiți cu succes);

 După pauză, vor fi organizate antrenamente de alergare. Fiecare dintre participanți își va putea alege o lecție în conformitate cu pregătirea fizică pe care o are. Master-class-ul pentru începători va fi condus de Aelita Iurcenco.

Programul seminarului și master-class-ului organizat de campioana Ucrainei la cursele montane - Iulia Tarasova:

 - Seminarul „Deosebirile cursei de tip trail. Secrete, sfaturi și lifehack-uri de campion”.

- Master-class-ul pentru profesioniști "Coborâșurile și urcușurile eficiente ale cursei de tip trail".

În timpul master-class-ului se vor desfășura: încălzirea, întinderea și efectuarea exercițiilor speciale. După aceasta, participanții la master-class vor participa la o cursă ușoară în deal, vor lucra asupra urcușurilor, vor face o încălzire (întoarcerea la tabără) și o întindere. La finalul antrenamentului, Iulia Tarasova va răspunde la întrebările participanților.

Campingul Purcari nu înseamnă doar o relaxare la aer curat, excursii și degustări. Aceasta este și o ocazie specială pentru fanii sportului și pentru cei care duc un mod sănătos de viață să obțină informații utile de la sportivii experimentați și să le pună în practică. 

Vă așteptăm pe 1 și 2 septembrie, la cea de-a doua ediție oficială a cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018”. 

Vă puteți înregistra și afla mai multe detalii despre eveniment pe site-ul purcari.winerun.md.