• Română
    • Русский
    • English

Despre cele mai frumoase clipe de la Purcari Wine Run 2019 te informează Noi.md

Portalul de știri Noi.md a devenit partener media al cursei de trail Purcari Wine Run 2019. Evenimentul sportiv va avea loc pe 24 august 2019, la vinăria Château Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească o distanță de 10 km pe teren accidentat și să afle o mulțime de lucruri interesante despre cultura și tradițiile Moldovei.

Portalul informațional Noi.md a fost fondat în septembrie 2010, de către Compania „MLD-Media”. În present, Noi.md continua să publice știri în două limbi – moldovenească și rusă, reflectând evenimente din Moldova și de peste hotarele ei.

Unul dintre cele mai citite compartimente ale site-ului Noi.md este „Analitica”. În acest scop, în 2013, a fost creat Centru Analitic Noi.md, unde sunt publicate opiniile experților despre cele mai frapante și importante evenimente și fenomene din țară și din străinătate.

Oricine poate trimite pe Noi.md o știre sau un mesaj despre ceea ce-l preocupă.Potrivit datelor Gemius, Noi.md face parte din top-10 cele mai populare site-uri din Republica Moldova.

Reamintim, cursa de trail Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august 2019, pe teritoriul vinicol Château Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească o distanță de 10 km pe teren accidentat. Vă puteți înregistra și afla detaliile cursei pe site-ul oficial al evenimentului purcari.winerun.md.