• Română
    • Русский
    • English

Fă cunoștință cu traseul Purcari Wine Run 2019

Fie că te-ai înregistrat deja la Purcari Wine Run 2019, fie că încă mai stai pe gânduri, noi avem pentru tine câteva indicații și informații utile despre traseul acestei curse unice. Pentru început, așa cum știi deja, iar dacă nu știi, ți-o spunem acum, traseul cursei trece printr-un cadru pitoresc deosebit - podgoria vinăriei Château Purcari. 

De-a lungul celor 10 km pe care îi vei parcurge în calitate de sportiv profesionist, amator, începător sau pur și simplu iubitor înrăit al vinurilor alese, să știi că la fiecare 2 km te vor aștepta pit-stopuri care-ți vor adăuga „grade de fericire”. 

Podgoria vastă și terenul accidentat nu sunt motive să-ți faci griji că te vei rătăci: traseul va fi marcat, iar în timp ce vei înainta, vei fi întâmpinat de către voluntarii noștri. Așadar, dacă nu te vei opri prea des pentru a gusta din struguri, vei ajunge la finiș în cel mai scurt timp. 

Apropo, să nu uiți de hidratare, așa cum am menționat mai sus, la fiecare 2 km te va aștepta câte un pit-stop, fiecare dintre ele va purta denumiri ale celor mai faimoase vinuri Purcari: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio și Rose. Vei avea posibilitatea să guști din fiecare, dar și să te răcorești cu apă proaspătă și rece.

Purcari Wine Run se va desfășura pe 24 august, iar până atunci pregătește-te cum se cuvine și studiază cu atenție harta traseului. La fel, nu uita că în acest an, după cursă, vom desfășura Mamaliga Party pentru cei care vor achiziționa pachetul Camping și vor rămâne să petreacă noaptea sub cerul înstelat la Château Purcari.

Pentru a te înregistra sau pentru a afla mai multe informații despre eveniment, accesează: https://purcari.winerun.md/ru