• Română
    • Русский
    • English

Hyundai — automobilul oficial al Purcari Wine Run

A devenit deja o tradiție frumoasă participarea distribuitorului oficial Hyundai în Moldova, centrul auto Pacific Motors, la evenimentele sportive organizate de SPORTER. Acum Hyundai este automobilul oficial al Purcari Wine Run, care va avea loc pe 3 septembrie 2017. Nu este deloc o surpriză, deoarece cursa pe teren accidentat prin podgoriile Chateau Purcari se potrivește de minune cu filosofia brandului. 


Purcari Wine Run este un mod de a fi mai aproape de tradiții, în același timp deschizând noi orizonturi. Datorită Purcari Wine Run, ne putem alătura valorilor culturale, pe care le-am moștenit de la înaintași, iar în același timp, putem menține ritmul rapid al vieții contemporane. Anume aceste principii – păstrarea valorilor strămoșești și căutarea noilor modalități de dezvoltare, reprezintă legătura dintre Purcari Wine Run și Hyundai.

Centrul auto Pacific Motors și-a lansat activitatea în Moldova acum 15 ani, pe o piață aflată în curs de formare şi emergentă, la acel moment supraîncărcată cu diverse oferte de maşini. În toţi aceşti ani, echipa ambiţioasă a urmat strategia pentru care a optat, având drept scop succesul de durată al companiei Hyundai. Astăzi marca Hyundai în Moldova deţine o poziţie stabilă în clasamentul liderilor de piaţă. Numărul celor care aleg automobilele Hyundai este în continuă creştere, în prezent depăşind cifra de 4500 de mașini.

Din 2010, Hyundai se clasează în topul celor mai importanți 5 producători auto de talie mondială. Se situează pe locul 39 printre brandurile cele mai mari din lume și pe locul 3 pe piața autohtonă. Intenția noastră este să facem marca Hyundai favorita automobiliștilor din Moldova.

Le aducem mulțumiri tuturor clienților noștri pentru încredere și pentru alegerea lor! Suntem adepții unui stil de viață sănătos și ne place să fim partener al acestui gen de activități. Compania noastră mai este partener al UEFA și FIFA, începând cu anul 2002. De asemeni, susținem echipa de fotbal Geotermal și Cupa Ambasadorului Coreei de Sud la taekwondo.