• Română
    • Русский
    • English

În autobuzul Purcari Wine Run nu au mai rămas locuri libere

Sâmbătă, 24 august, Chateau Purcari va găzdui cea de-a treia ediție a cursei vinicole de alergare de tip trail pe distanța de 10 km „Purcari Wine Run”. Cu fiecare an ce trece, această competiție sportivă unică și foarte simbolică pentru Republica Moldova nu încetează să bucure participanții cu emoții tari, adrenalină și impresii noi. 

Dacă doriți să participați la această cursă neobișnuită, merită să vă grăbiți, deoarece au rămas doar câteva locuri. Accesați link-ul și înregistrați-vă cât mai curând!  

Iar pe cei care deja s-au înregistrat la eveniment îi sfătuim să se gândească din timp cum vor ajunge la locul desfășurării competiției. Din păcate, toate locurile din autobuzul pentru participanții „Purcari Wine Run” au fost ocupate. Cu toate acestea, puteți ajunge la Chateau Purcari și cu automobilul personal sau cu transportul public, pe care îl puteți lua din gara auto centrală.  

De asemenea, pe pagina evenimentului de pe Facebook puteți găsi pe cineva dintre participanți cu automobil personal, pe care îi puteți ruga să vă ia cu ei la Chateau Purcari.

La fel, vă reamintim că înmânarea pachetelor de start deja a început. Acestea pot fi luate în intervalul orelor 12:00 și 18:00 de la oficiul Sporter, situat pe adresa: str. Calea Orheiului 28/1, etajul 2. În ziua evenimentului, pachetele de start vor fi înmânate doar participanților străini.