• Română
    • Русский
    • English

Linella este partener oficial Purcari Wine Run

Rețeaua de magazine Linella nu ratează nicio ocazie de a promova și a susține mișcarea în aer liber și stilul de viață sănătos iată de ce devenit partener oficial la cursa de alergare Purcari Wine Run 2018.

Compania tinde să se dezvolte în continuu prin grija față de clienți, prin efortul de a le asigura produse proaspete în fiecare zi, de a aduce noutăți și produse exclusive la prețuri accesibile. 

Implicarea în acțiuni care încurajează, adulții și copii deopotrivă, să practice sportul este un element esențial în strategia Linella.

Cu peste 80 de magazine în întreaga țară, Linella este cea mai mare companie de retail din Republica Moldova. De peste 17 de ani, Linella le oferă clienților săi o gamă largă de produse și servicii la prețuri accesibile. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei, iar pe lângă implicarea sa în acțiuni de caritate, Linella sprijină proiectele dedicate educației și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos.

Purcari Wine Run este o cursă de tip trail  care va avea loc la data de 2 septembrie. Participanții vor avea posibilitatea să parcurgă traseul de 10 km pe podgoria de la Chateau Purcari. Iar în ajun, pe 1 septembrie, doritorii pot participa la seminare tematice, Mamaliga Party, dar și să rămână în camping, în împrejurările pitorești de la Purcari. Înregistrează-te pe https://purcari.winerun.md/ro/register