• Română
    • Русский
    • English

MaxFitness – centrul de fitness oficial al cursei Purcari Wine Run


Adoptarea unui stil de viață sănătos poate și trebuie să producă plăcere. Iar evenimentul organizației social-sportivă SPORTER, Purcari Wine Run, este acel exemplu reușit al combinației dintre util și plăcut!


MaxFitness susține Purcari Wine Run cu plăcere, deoarece toate activitățile centrului au ca scop asigurarea faptului că sportul și realizarea obiectivelor să le confere clienților un sentiment de bucurie și deplinătate a vieții. 

MaxFitness este un club de nouă generație, gata să ofere locuitorilor capitalei o gamă largă de servicii de fitness standard, dar și cele mai recente realizări ale industriei globale de fitness. 

Clubul MaxFitness vă oferă posibilități nelimitate și condiții ideale pentru fitness. Puteți beneficia de sala de gimnastică cu echipamente moderne Technogym, antrenamente în grup, yoga, pilates, programe de dans și arte marțiale. Toate acestea sunt incluse în serviciile cardului de club. De asemenea, puteți profita de facilități suplimentare: antrenamente personale, sală Kinesis, solar, sală de masaj, bar de fitness și multe altele. 

MaxFitness este situat în centrul comercial “Marks” pe o suprafață de 1500 m2.  

Împreună cu MaxFitness, grija pentru propria sănătate devine un hobby plăcut, iar obținerea unei forme fizice ideale este o distracție plăcută și confortabilă.

De la 1 septembrie, MaxFitness vine cu două oferte atractive ca preț și funcționalitate: 

1. Antrenamente în MINI STUDIO, până la 6 persoane, cu instructorul.
Această ofertă vă permite să cumpărați bilete pe termen de 3 luni și să vă antrenați împreună cu prietenele sau personal cu instructorul, în total 30 antrenamente.

În primul rând, prețul total, inclusiv costul unui abonament pe termen de 3 luni și instructorul personal, este de 130 de lei per antrenament. (Pentru informații, costul minim al unui antrenament personal în oraș este de cel puțin 250 lei). 

În al doilea rând, dacă începeți să vă antrenați în mini-studiouri din septembrie, veți arăta frumos deja de Anul Nou, cu formele conturate, împreună cu prietenele, va fi plăcut să întâlniți Anul Nou 2018!


2. Cu oferta specială, 80 lei pe săptămână, puteți achiziționa un abonament anual, care vă va economisi bugetul la modul serios și vă va permite să vă antrenați la sală până la ora 17:00. Doar 3 800 lei pe an. ( Pentru informații, costul standard al unui abonament la club este de 8 600 lei)


De la 1 septembrie, la Maxfitness încep antrenamentele de ANTI GRAVITI YOGA.


Această tendință în trend le place și femeilor, și bărbaților. Cine nu și-a dorit în copilărie să zboare ca o pasăre? Funiile-benzile puternice mențin corpul în aer, permițându-i să îndeplinească orice exerciții. În timpul acestor antrenamente se dezvoltă toți mușchii... Vă sfătuim să treceți pe la un așa antrenament măcar o dată în viață, pentru a încerca această tehnică și a trăi aceste senzații. Veți rămâne încântați!