• Română
    • Русский
    • English

Moldova va găzdui cursa de rezistența Purcari Wine Run în septembrie

Organizația social-sportivă Sporter și panoul de anunțuri online 999.md organizează o cursă splendidă pe teren accidentat, pe cel mai mare teritoriu vinicol din Moldova - Purcari.


Participanților Purcari Wine Run le va fi pusă la dispoziție o cursă trail cu distanța de 10 km. Vă așteaptă priveliști frumoase, schimbări de altitudine, teren imprevizibil și mulți struguri. La fiecare doi kilometri vor fi puncte de alimentare denumite în cinstea celor mai populare soiuri de poamă:  Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose, unde sportivii își vor putea restabili forțele cu fructe, apă și desigur, vin.

Purcari Wine Run va avea loc pe 3 septembrie 2017. Startul va fi dat la ora 10:00.

Numărul participanților la Purcari Wine Run este limitat până la 300 de persoane. Înregistrarea pentru acest eveniment va fi lansată în curând! Toți participanții la cursă vor primi pachetele de start care includ numărul de concurs, tricoul oficial și rucsacul. Mai mult, toți cei care vor ajunge la linia de finiș vor primi medalia oficială a întrecerii.

Cine va fi în forță după cursă, va avea posibilitatea să meargă într-o excursie prin complexul Purcari, dar și să deguste atât vinurile gustoase ale companiei Purcari, cât și bucatele tradiționale (oferta este valabilă pentru toți participanții).

Așadar, acceptați provocarea?

Menționăm că, în luna august 2016, Sporter a organizat o cursă de testare prin viile Purcari, în cadrul căreia au participat 200 de sportivi amatori.