• Română
    • Русский
    • English

Moldovenii.md — partener media al cursei de trail Purcari Wine Run 2019

Portalul interactiv Moldovenii.md a devenit partener media al cursei de tip trail Purcari Wine Run 2019, care se va desfășura la 24 august 2019 pe podgoriile Château Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească distanța de 10 km. În cadrul evenimentului, vor fi organizate excursii, precum și o degustare de vinuri moldovenești și bucate tradiționale.

Moldovenii.md este o resursă independentă, care are drept scop studierea și promovarea istoriei obiective a Moldovei, a valorilor și culturii țării noastre. Portalul, fiind creat de un grup de specialiști în domeniul istoriei, economiei, culturii, religiei și politologiei, publică doar materiale fiabile și verificate.

Pe site-ul moldovenii.md găsiți știri și articole tematice, o bibliotecă bogată cu fotografii și înregistrări video, inclusiv filme și muzică din Moldova. Portalul este, de asemenea, o platformă de discuție, unde oricine își poate exprima opinia și poate participa la discuții pe diverse teme interesante.

Portalul interactiv moldovenii.md este deschis pentru cooperarea cu utilizatorii, invitându-i să participe activ la implementarea proiectului, pregătirea și publicarea de noi fotografii, materiale audio și video. Acum moldovenii.md îi invită pe cititorii săi și pe toți cei interesați să participe la cursa de trail Purcari Wine Run!

Reamintim, cursa de trail Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august 2019, pe teritoriul vinicol Château Purcari. La competiție pot participa atât atleții cu experiență, cât și alergătorii amatori și începători. Pentru a vă înregistra și afla detalii, vizitați site-ul oficial al evenimentului purcari.winerun.md.

Înregistrați-vă și veniți la Purcari Wine Run 2019 împreună cu prietenii! Participați la unul dintre cele mai marcante evenimente sportive și de divertisment din țară!