• Română
    • Русский
    • English

Naturalis – partenerul cursei „Purcari Wine Run 2018”

Producătorul de sucuri Naturalis este partenerul cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, care va avea loc pe 2 septembrie la vinăria Chateau Purcari.

Naturalis - pentru noii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Acesta dispune de un sortiment larg și accesibil într-un ambalaj comod. Naturalis este cea mai bună soluție pentru cei care au grijă de propria sănătate.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de compania Orhei-Vit în 2007. Gama largă, varietatea volumului ambalajului și gustul excelent au cucerit consumatorii. Marca evoluează constant - linia este completată de gusturi noi. Astăzi aceasta este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, ceea ce este demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii „Marca anului" și alte premii internaționale.

Piața vânzărilor de sucuri și nectaruri Naturalis este reprezentată de peste 30 de țări din 4 părți ale lumii: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele. Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

 Marca Naturalis a devenit prima marcă din Moldova care a ales ambalajele pe bază de carton certificat FSC. Cartonul pentru formarea acestui pachet este fabricat din lemn obținut în urma exploatării forestiere responsabile, restaurării pădurii, dezvoltării sănătoase a acesteia și păstrarea întregii diversități a lumii animalelor și a plantelor. Naturalis este un partener constant al evenimentelor sportive și pentru copii din Moldova. Sucuri și nectare.

Naturalis poate fi văzut la toate evenimentele grandioase organizate de Sporter, precum și de cele mai mari federații sportive ale țării.

 Cursa pe drum de țară „Purcari Wine Run 2018” se va desfășura pentru a doua oară. Evenimentul se va desfășura în zona viticolă Chateau Purcari și va dura două zile. Pe 1 septembrie vor fi organizate diferite seminare și master-class-uri, excursii cu degustări, precum și un camping. Pe 2 septembrie va fi organizată cursa de tip trail. Participanții urmează să depășească distanța de 10 km. Cei care doresc să participe la cursa „Purcari Wine Run 2018” pot afla mai multe detalii despre eveniment și se pot înregistra pe site-ul purcari.winerun.md.