• Română
    • Русский
    • English

Participarea la cursa „Purcari Wine Run 2018” poate fi achitată cu cardul „Радуга”

În exclusivitate pentru locuitorii Transnistriei, organizația sportivă Sporter a introdus o nouă metodă de a achita participarea la cursa „Purcari Wine Run 2018” - cardul „Радуга”. Înregistrarea și achitarea pot fi efectuate pe site-ul evenimentului. Tot ce trebuie să faceți este să completați câmpurile indicate pentru înregistrare și să selectați funcția “Карта Радуга - Приднестровье”  la secțiunea modalității de plată. 

Reamintim că cursa de tip trail „Purcari Wine Run 2018” va avea loc pe 2 septembrie în zona viticolă Chateau Purcari. Participanții vor depăși o distanță de zece km pe drum de țară, într-un cadru pitoresc înconjurat de podgorii. Ediția 2018 a evenimentului sportiv „Purcari Wine Run”  va conține un element absolut nou - campingul, care va fi organizat pe 1 septembrie la Chateau Purcari.

Participanții pot alege dintre două pachete de participare:

  • Pachet standard (medalie, rucsac, tricou oficial, numărul participantului, chip-ul de
    cronometrare);

  • Pachet standard + un prânz și o degustare de vin.

Cei care doresc pur și simplu să viziteze evenimentul și să-și petreacă weekend-ul împreună cu prietenii, pot să-și achite doar transportul și degustarea. Numărul participanților este limitat, așa că nu ratați șansa să vă înregistrați!

Organizatorii cursei „Purcari Wine Run 2018” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.