• Română
    • Русский
    • English

Poli Disc – Novoe Radio a devenit partener media al cursei Purcari Wine Run 2019

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca “Poli Disc – Novoe Radio” să susțină și să mediatizeze evenimentele sportive organizate de Sporter. De această dată, “Novoe Radio” va susține atât informațional, cât și muzical cursa de alergare Purcari Wine Run 2019 în calitate de partener media. Singura cursă de tip trail se va desfășura la 24 august pe teritoriul vinăriei Château Purcari.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și evenimente din viața culturală a țării, și pentru a savura cele mai noi hituri, trebuie doar să prindeți frecvența de undă “Poli Disc – Novoe Radio”. 

“Poli Disc – Novoe Radio” difuzează emisiuni tradiționale cu dedicații muzicale, concursuri cu premii și cadouri. În plus, undele radio transmit și show-ul matinal popular – “StarПерцы”.

Indiferent în ce colț al lumii vă aflați, puteți asculta postul de radio Poli Disc – Novoe Radio, accesând site-ul official: www.newradio.md. Diapazonul postului de radio este disponibil în toate regiunile din Moldova. Chișinăul și regiunile centrale pot prinde unda radio 103,7 FM. Raioanele din partea de nord a țării: Bălți - 106.2 FM, Edineț - 105.4 FM. Cele din partea de sud: Vulcănești - 102,7 FM, Căușeni, Tiraspol, Bender - 103,0 FM.

Reamintim, cursa de trail Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august 2019 prin podgoriile de la Château Purcari. Participanții la cursă urmează să depășească o distanță de 10 km pe teren accidentat. Vă puteți înregistra și afla detaliile cursei pe site-ul oficial al evenimentului purcari.winerun.md.