• Română
    • Русский
    • English

Proiectele Sporter au fost prezentate la ANTRIM Incoming Travel Forum, ediția a II-a

ANTRIM Incoming Travel Forum este un eveniment organizat al doilea an consecutiv de către Asociația Națională pentru Turism Receptor. Printre participanții ediției a doua a evenimentului care a avut loc astăzi, 20 iulie, a fost prezentă și organizația social-sportivă Sporter în persoana lui Serghei Legheida, directorul Sporter, Mariana Manole, manager de proiecte Sporter și David Lutsyk, jurnalist sporter.md. 


Managerul de proiecte Sporter, Marina Manole, a prezentat în cadrul evenimentului toate proiectele marca Sporter, printre care se numără: Maratonul Internațional Chișinău, Cricova Wine Run, Purcari Wine Run, Semi-maratonul din Bălți, Rubicon, Chișinău Criterium, Triathlon Triumph, Hell Run, Maratonul de Crăciun și Ghidighici Sea Mile. Publicul evenimentului a putut urmări cu interes prezentarea proiectelor noastre și un filmuleț energizant de la cea de-a doua ediție a Maratonului Internațional Chișinău, care an de an adună tot mai mulți participanți, dintre care un procent destul de mare sunt turișiti.

Mai multe de detalii despre proiectele noastre care promovează modul sănătos de viață și dezvoltă turismul, vizualizați în următoarea înregistrare video:

Menționăm că, rolul Forumului de Incoming, pentru al doilea an consecutiv, este de a crea o platformă de colaborare dintre actorii din toate domeniile conexe industriei turismului: vinării, organizatori de evenimente, transportatori, tur operatori, hotelieri, HORECA, meșterii populari etc, care unindu-și eforturile își vor amplifica rezultatele. Astfel, se va contribui la crearea unei imagini destoinice a țării atât pentru conaționalii care își doresc să revină acasă și să construiască o afacere în acest domeniu, cât și pentru partenerii internaționali, care oferă suport strategic în dezvoltarea acestei industrii complexe.

Evenimentul este susținut de partenerii strategici ai ANTRIM: Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și Guvernul Suediei și MIEPO.

Galerie Foto