• Română
    • Русский
    • English

Puma – partener oficial al cursei de alergare Purcari Wine Run

Вrandul sportiv PUMA în Moldova a devenit din nou partenerul evenimentelor sportive de masă desfășurate de către organizația social-sportivă SPORTER.


Pe 3 septembrie 2017, va avea loc unica cursă de alergare pe teren accidentat din Moldova, care se va desfășura prin podgorii – Purcari Wine Run, sponsorul oficial al căreia este PUMA.

DESPRE COMPANIA PUMA

Din 1948, PUMA creează produse inovatoare pentru cei mai buni și mai rapizi sportivi din lume: de la fotbal la golf, de la sporturile cu motor la curse. Sportivii noștri stabilesc recorduri mondiale, câștigă medalii și trăiesc clipe de neuitat, care contribuie la schimbarea și evoluția sportului.

Legătura strânsă dintre sportiv și produs este cartea de vizită a brandului PUMA.

Misiunea PUMA este de a fi cel mai rapid brand de sport din lume. Datorită dorinței noastre infinite de a contribui la dezvoltarea sportului, suntem #ForeverFaster (Mereu Mai rapizi). Să fim mereu mai rapizi – așa sună mantra noastră.

Mereu Mai rapizi înseamnă mai mult decât pur și simplu rapizi. Mereu Mai rapizi înseamnă 65 ani de produse sport pentru atleți rapizi.

Nu ne temem să ne asumăm riscuri. Avem încredere în propriile noastre instincte și uneori facem alegeri neașteptate, iar aceasta înseamnă, că suntem CURAJOȘI. Orice am face, o facem în mod conștient. Facem declarații puternice, suntem curajoși și credem în propriile forțe – și acest lucru ne face OPTIMIȘTI.

Nimic nu ne poate sta în calea realizării scopurilor propuse. Noi credem că succesul depinde de tendința nesfârșită spre perfecționare. Suntem PERSEVERENȚI.

Noi trăim și savurăm procesul jocului. Pentru noi, sportul înseamnă mult mai mult decât victoria cu orice preț. Ne place concurența sănătoasă și jocul. Este ceea ce ne face BUCUROȘI.

Urmăriți trendurile și ofertele brandului de sport PUMA în Moldova pe pagina de Facebook și pe site-ul pumamoldova.md.

Reamintim, că înscrierea la semi-maratonul PUMA din cadrul Maratonului Internațional Chișinău are loc pe site-ul marathon.mdNumărul de participanți este limitat la 1000 persoane!