• Română
    • Русский
    • English

ŠKODA te va conduce pe traseul unic Purcari Wine Run 2019

Compania ŠKODA este ferm convinsă că, în spatele oricărei povești de succes, se ascunde mișcarea. Este nevoie să te miști tot înainte, pentru a-ți atinge scopurile și a-ți realiza cel mai mare vis. Anume acest lucru îl dovedesc cei peste 120 de ani de experiență, compania fiind și unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creştere din lume.

ŠKODA susține persoanele ambițioase, care încearcă să devină mai rezistente și mai rapide, motiv pentru care compania este un partener de încredere al celor mai mari evenimente sportive organizate de Sporter, fie că este vorba de ultramaratonul Rubicon, cursa de ciclism Chișinău Criterium sau Maratonul Internațional Chișinău, unde mișcarea este singura cale de a obține o victorie necondiționată!

Cursa vinicolă de trail Purcari Wine Run nu face excepție. În această probă de rezistență, alergătorii vor fi conduși spre finiș de către mașina oficială a cursei — SUV-ul modern ŠKODA KODIAQ.

Acest SUV, dotat cu un sistem 4x4 inteligent și robust, face față oricărei situații. Sistemele de asistență de înaltă tehnologie vă permit să răspundeți prompt și corect la diverse situații, menținând totodată un control complet. ŠKODA KODIAQ este gata pentru cele mai dificile condiții de drum, de aceea este perfect pentru cei care apreciază confortul, siguranța și stilul în timp ce conduci.

Urmează automobilul ŠKODA și vei ajunge la finiș primul!

Reamintim, cursa vinicolă de trail Purcari Wine Run va avea loc pe 24 august. Participanții vor parcurge 10 km de traseu, care trece prin podgoriile pitorești de la Chateau Purcari. Pot participa nu doar sportivi cu experiență, ci și cei care abia au început să alerge. Vă puteți înregistra pe site-ul purcari.winerun.md.

Mai multe informații despre această neobișnuită cursă de trail le găsiți pe purcari.winerun.md.