• Română
    • Русский
    • English

Starul TNT-ului rus va participa la Purcari Wine Run 2019

Actorul emerit, starul serialelor rusești „Univer” și „Sașa Tanea” Andrei Gaidulean, vine la Chișinău ca să-și petreacă weekendul în orașul natal. Un alt motiv al sosirii sale mai este și participarea la cursa de alergare de tip trail „Purcari Wine Run 2019”. 

Pentru cei care nu au știut, Andrei este originar din Moldova. Acesta s-a născut la Chișinău și, îndată după absolvire, a plecat să cucerească Moscova. Tânărul actor și-a câștigat faima datorită serialelor studențești „Univer”, „Univer. Novaya Obschaga” și spin-off-ul acestora „Sașa Tanea”, unde a jucat rolul principal.  

După boala prin care a trecut, Andrei a început să practice sportul, iar acum este plin de forțe și planuri creative. Andrei Gaidulean este un exemplu demn de urmat al unei persoane cu mută răbdare, forță și încredere în sine.  

Organizatorii „Purcari Wine Run 2019” îi invită pe toți doritorii să se alăture cursei anuale de tip trail și să alerge 10 km alături de Andrei Gaidulean și sutele de atleți amatori atât din Moldova, cât și din străinătate. Participanții la cursă sunt așteptați de o mulțime de surprize. La pit-stopurile, amplasate de-a lungul traseului peste fiecare 2 km, alergătorii vor putea să-și potolească setea și să deguste din soiurile locale de vinuri. Iar după încheierea competiției, participanții și oaspeții evenimentului vor putea merge într-o excursie cu degustație, precum și să înnopteze în zona de camping de pe teritoriul Chateau Purcari, unde va avea loc și tradiționala „Mămăliga Party”.

Reamintim, cursa de alergare de tip trail „Purcari Wine Run 2019” va avea loc mâine, 24 august 2019 pe teritoriul vinăriei Château Purcari. 

Pentru a vă înregistra și a afla mai multe informații despre cursă, accesați site-ul oficial al evenimentului - purcari.winerun.md