• Română
    • Русский
    • English

Traumeel S va ține ” strajă” participanților în timpul competiției Purcari Wine Run 2019

Foarte des, în viața de zi cu zi, din neatenție sau în urma unor accidente, ne trezim cu mici răni, zgârieturi și vânătăi pe suprafața corpului. Astfel de situații sunt cunoscute tuturor, mai ales celor care sunt des implicați în activități sportive. Traumeel S a devenit partener al zonei-masaj care va fi amenajată în timpul desfășurării evenimentului Purcari Wine Run 2019. 

Lovituri, vânătăi, luxații sau entorse, astfel de leziuni pot avea consecințe diverse: de la o vânătaie subtilă - la traumatisme destul de grave.

Traumeel S are proprietatea de a ameliora consecințele traumelor, înlăturând durerea și inflamațiile. Unguentul inhibă creșterea edemelor și a hemoragiilor în locul leziunilor țesuturilor moi, îmbunătățește tonusul vaselor sangvine, ceea ce face posibilă utilizarea preparatului și în cazul traumelor acute.

Deosebirea esențială a unguentului ține de componentele sale naturale în doze ultramici (unguentul este produs prin aplicarea tehnologiei homeopate). Cele 14 substanțe vegetale și minerale din componență au un efect benefic asupra tratării consecințelor traumelor. Este vorba despre arnică de munte, calendulă, mușețel, tătăneasă, coada șoricelului etc. Datorită acestor componente, unguentul Traumeel S manifestă acțiune analgezică, antiinflamatoare, regenerativă și imunomodulatoare.

Acest medicament se găsește în toate farmaciile din țară!

Purcari Wine Run 2019 se va desfășura pe 24 august. La competiție pot participa atât profesioniștii, amatorii cât și începătorii sau simplii iubitori de vin. De asemenea, în acest an, după cursă, va avea loc Mamaliga Party pentru cei care vor achiziționa pachetul Camping și vor rămâne să petreacă noaptea sub cerul înstelat la Château Purcari.

Pentru a vă înregistra sau pentru a afla mai multe informații despre eveniment, accesează: https://purcari.winerun.md/ro/register