• Română
    • Русский
    • English

TVR Moldova aduce cursa Purcari Wine Run 2018 pe ecrane

Canalul de televiziune TVR Moldova a devenit partenerul media general al cursei de tip trail „Purcari Wine Run 2018”, care va avea loc pe 2 septembrie la vinăria Chateau Purcari.

TVR MOLDOVA este canalul Societății Române de Televiziune din Republica Moldova.

Postul a fost lansat la data de 1 Decembrie 2013, ca urmare a încheierii acordului de soluționare amiabilă a cererii nr. 36398/08, depuse la CEDO de către Societatea Română de Televiziune. 

Scopul lui este de a promova cultura și limba română, tradițiile de spiritualitate națională, și obiceiurile care alcătuiesc identitatea neamului nostru. TVR MOLDOVA este un post generalist care difuzează producții ale studiourilor TVR din Chișinău și din București, dar și achiziții din piața audiovizualului internațional. 

De asemenea, postul retransmite programe realizate de TVR1, TVR2 și TVR3. Emisiunile informative, sportive, programele publicistice, filmele artistice românești și străine și piesele de teatru românești, documentarele, emisiunile despre evenimente în care sunt implicați românii din comunitățile din afara granițelor României și a Republicii Moldova, producțiile de divertisment, spectacolele de muzică și folclor, transmisiunile în direct sau înregistrate de la festivalurile naționale și internaționale, toate acestea fac parte din oferta mediatică a TVR MOLDOVA.

Portalul de știri www.tvrmoldova.md, care a fost lansat în luna decembrie a anului trecut, este o etapă importantă în funcționarea Televiziunii Române în Republica Moldova. TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societății românești de pe ambele maluri ale râului Prut, în toate aspectele ei.

Cursa pe drum de țară „Purcari Wine Run 2018” se va desfășura pentru a doua oară. Evenimentul se va desfășura în zona viticolă Chateau Purcari și va dura două zile. Pe 1 septembrie vor fi organizate diferite seminare și master-class-uri, excursii cu degustări, precum și un camping. Pe 2 septembrie va fi organizată cursa de tip trail. Participanții urmează să depășească distanța de 10 km. Cei care doresc să participe la cursa „Purcari Wine Run 2018” pot afla mai multe detalii despre eveniment și se pot înregistra pe site-ul purcari.winerun.md.