• Română
    • Русский
    • English

Urmează automobilul ŠKODA la Purcari Wine Run și fii primul la FINISH

De mai bine de 25 de ani, ŠKODA este unul dintre liderii de pe piața Republicii Moldova la vânzările de automobile noi. Compania a parcurs un drum lung, care se aseamănă foarte mult cu o cursă de alergare de tip trail, având de depășit urcușuri, căderi și momente grele, în care este nevoie de rezistență. 

ŠKODA a fost partenerul multor evenimente sportive organizate de Sporter, așa ca Maratonul Internațional Chișinău, Chișinău Criterium, RUBICON și dorește să fie alături și de participanții Purcari Wine Run. Echipa ŠKODA vrea să susțină persoanele ambițioase și pline de viață, să fie partenerul de încredere al tuturor celor care își trăiesc viața la maximum.

Așa cum fiecare eveniment important are nevoie de un automobil, marca ŠKODA va fi automobilul oficial al evenimentului, prezentând modelul ŠKODA KODIAQ. Acesta este unul dintre cele mai noi și mai tehnologizate SUV-uri de pe piață. Design inspirat din Cubismul Ceh și cristalul de Bohemia, acesta este curat și, în același timp, fermecător. Cu un sistem 4x4 inteligent și robust, automobilul va fi reperul principal din cadrul cursei. Face față oricărei situații și va fi partenerul fiecărui participant.

ŠKODA Moldova urează succes tuturor participanților. Ține-te de ŠKODA KODIAQ și vei ajunge primul la linia de finiș. Ne vedem la Purcari Wine Run!

În acest an, Purcari Wine Run este la cea de-a doua ediție. În data de 2 septembrie, participanții cursei vor avea posibilitatea să parcurgă traseul de 10 km pe podgoria de la Chateau Purcari. Iar în ajun, pe 1 septembrie, doritorii pot participa la seminare tematice, Mamaliga Party, dar și să rămână în camping, în împrejurările pitorești de la Purcari. Înregistrează-te pe https://purcari.winerun.md/ro/register