• Română
    • Русский
    • English

Purcari Degustare

„Purcari Wine Run + Degustation”: simte gustul Moldovei

 


Pentru ca „Purcari Wine Run” să fie memorat nu numai pentru realizările sportive, ci și pentru ceva special, participanții la cursa de tip trail pot achiziționa un pachet deosebit – «Purcari 10 km Race+Wine Tasting», «Purcari 21 km Race+Wine Tasting», care, pe lângă participarea la cursă, include o excursie și degustarea legendarelor soiuri de vinuri moldovenești.

 


Iar cei care pur și simplu doresc să-i susțină pe cei dragi sau preferă „întrecerile în degustările de vin", au posibilitatea să achiziționeze un pachet de participare, care include doar excursia și degustarea – „Wine Tasting”.Participanții care vor alege pachetul cu degustare vor avea posibilitatea să vadă pe viu cum sunt fabricate vinurile Chateau Purcari, dar și să se plimbe prin beciurile vinăriei alături de ghizi profesioniști. Excursia va fi desfășurată în trei limbi.Înregistrarea deja este deschisă! Trebuie doar să alegeți și să achitați distanța. 

Toți cei care vor alege pachetul de degustare vor putea încerca:

 

  • Chardonnay - vin alb sec cu gust bogat și aromă complexă de flori și fructe exotice;

  • Rosé de Purcari - un vin ușor, revigorant, cu un gust dulce și o aromă plăcută de fructe de vară moldovenești;

  • Cabernet Sauvignon - vin roșu intens, cu o aromă bogată și un gust de condimente și fructe coapte.

 


De ce merită să vizitați degustarea? 

Vinurile „Chateau Purcari” sunt excepționale. Strugurii din care sunt produse vinurile cresc în aceeași latitudine geografică ca și faimoasele vinuri franceze din regiunea Bordeaux. Degustarea vinurilor „Chateau Purcari„ este ca și cum ai fi în Franța, doar că fără vize și avioane!